Esküvő. Születésnap. Házassági Évforduló. Harmónia....


Családok százai ünnepeltek és ünneplenek itt

Fogadónk Ürömön vár Téged, Budapesttől alig pár kilométerre. Családunk által megálmodott harmónián túl fontos számunkra a nyugalom érzésének átadása a hozzánk betérők, itt megpihenők, vagy életük nagy napját megünnepelni kívánó vendégeink számára. 

Ahogy a tőlünk távozók is mesélik nálunk tetten érhető a megtestesült vidéki báj, a provence-i életérzést idéző levendulabokrok sokasága, a szemközti dombon legelésző lovak látványa. A friss levegő kiszakadást enged a nyüzsgő városi forgatagból, mégis attól elérhető távolságban vagyunk. Fogadónk vintage, kissé bohém kialakítása pedig csak fokozza a stílusos vidéki szállás hangulatát.

Számos programlehetőség vár környékünkön. Csak párat említve a Pilis csodás lankái közt kirándulni, a kerékpáros útvonalak adta lehetőségeket kihasználva bringázni és a Duna partján egy jót sétálni is lehetséges. Fogadónk ideális helyszín esküvőkhöz, céges rendezvényekhez. Ajánljuk családoknak, romantikázó pároknak, illetve baráti társaságoknak egyaránt.

A természet közelsége


Az esküvőnk életünk egyik legfontosabb napja, amikor összeházasodunk és hivatalosan is megindulunk egy életen át tartó utazásra a párunkkal. Az esküvői helyszín kiválasztása lényeges része az esküvőszervezésnek, hiszen itt fogjuk megünnepelni életünk legcsodásabb napját. Itt készülnek a képek, a család boldogságának pillanatai ide kötik majd az ifjú párt. Az utóbbi években egyre többen választják a természethez közel eső esküvői helyszíneket. Íme pár ok, hogy miért a Kőhegy Fogadó a legjobb választás.

Ha ez a hely mesélni tudna...

A Kőhegy Fogadó falai nekünk mesélnek. A számtalan esküvő és családi esemény résztvevői emlékeznek, de mi mindegyiken jelen voltunk, figyeltünk és együtt örültünk. Emlékszünk nagypapákra, akik térdükön etették unokáikat, vagy kislányokra, akik bálványozva nézték, szinte mozdulatlanul, egyet sem pislogva a menyasszonyi ruhát, a vendégáradatot. A meghitt pillanatok bennünk ugyanúgy élnek, mint azokban, akik itt mondták ki, hogy „IGEN”. Akik itt ölelték át szüleiket a gratulációk során, akiknek itt gördült le könnycsepp az arcán. Mi imádjuk, amit csinálunk nekünk ez több mint munka, mi ezekért a percekért élünk. 

Sok jó emberből nálunk jó sok elfér


A fogadó kialakításakor minden porcikánkkal arra figyeltünk, hogy ha magunk szeretnénk családi eseményt szervezni, tartani, akkor mi milyen környezetben és módon tudnánk magunkat jól érezni és szeretteinket "jóhelyen" tudni. 

Apró fontos kis kiegészítők

Sokunk emlékezetében élnek a közösen eltöltött percek, órák. Sokszor apró kis dolgokra emlékszünk, mert kedves kis figyelmességnek, jóleső gondoskodásnak vettük - jogosan.

Ez az a hely


„Ahol pont úgy, ahogy” elképzeltétek, megvalósítjuk álmaitok esküvőjét, a szállás és a helyszín biztosításától kezdve a dekoráción és a vacsorán át egészen a szertartásig. De egyaránt családi események nyugodt megünneplésének helyszíne is lehet, ahol együtt ünnepel kicsi és nagy.

Cégek számára elvonulást kínálunk minden szükséges eszközzel, vezetői meetingekhez, csapatépítő tréningekhez is ideális választás. Annak érdekében, hogy senki se zavarhassa meg a legfontosabb pillanatokat, a helyszínt kizárólagosan biztosítjuk az eseményre.

"Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a csodálatos esküvőt, amit Ildikó és Csaba varázsolt nekünk. Meseszép helyszín, gyönyörű dekoráció, kedves, figyelmes pincérek. A menüsort azóta is dícsérik a vendégek. Ildikóèk az utolsó pillanatos kívánságainkat is megoldottàk, szívvel-lélekkel csinálták. Tökéletes volt minden" / Dóri & Ákos

Dóri & Ákos

2022 legboldogabb ifjú párja

"Kedves Ildikó, Csaba! Nem tudlak titeket eléggé ajánlani. Annyira csodás volt, az ételek annyira finomak, a pincérek olyan jó munkàt végeztek, hogy ha mindezt elmondom valakinek, azt hiszik csak menyasszonyi túlzàs pedig nem. Köszönjük Nektek, hogy ilyen csodálatossá varázsoltátok a napunkat! További sikereket nektek!" Csenge és Àdam

Csenge & Ádám

Nagy napra nagy öröm

A dekoráció is csodaszép volt, egy extra gyermeksarkot is berendeztek a kedvünkért. A szobák tiszták, kényelmesek voltak, a reggeli is nagyon finom volt. Ildikó és Csaba nagyon kedves, rugalmas házigazdák, a fogadójuk nagyon szép környezetben található, ár-érték arányban is kiváló. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, köszönjük még egyszer, hogy nálatok tarthattuk az esküvőnket!"

Linda

Akik itt keltek egybe... Visszatérnek


Szívünk boldog, amikor a korábban nálunk egybekelt házaspárok családi rendezvényük helyszínéül is minket választanak. Húsz vendég kényelmes elszállásolása termeink, kertünk szegletei adta lehetőségeink tökéletes választás  születésnapok, házassági évfordulók, ballagás és minden egyéb megünnepelni kívánt esemény lebonyolítására.

Vendégváró szobáink


Sokat utazunk, mi is szeretjük, ha a szállásunk a kényelmen és tisztaságon túl mutat valamit a hely múltjából, annak sajátosságaiból. Szobáinkban 20 fő tud kényelmesen pihenni. Olyan élettereket álmodtunk, melyek egy fogadóval szemben általunk is támasztott elvárásoknak tökéletesen megfelelnek - mi szívesen lakunk ilyen helyen!

Kapcsolatfelvétel - Érdeklődés - Ajánlatkérés

Minőségi vendéglátás
igényekre szabva!